مشاوره حقوقی رایگان - طلب کاری

سلام من مبلغ 40میلیون تومن به پسرخالم قرضی دادم از ایشون هیچ مدرکی نگرفتم فقط از پیامک تاید بدهیم ودرخواست زمان تهدید که اگر شکایت کنم منو میکشه فلان چیکارکنم شاهدم دارم که بهش پول دادم ایا میتونم شکایت کنم تورو خدا راهنمایم کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با استناد به شهادت شهود دادخواست مطالبه وجه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.