مشاوره حقوقی رایگان - شرایط تعلق حقوق پدربزرگ به نوه معلول

سلام من یک ماشین فروختم و تو بنگاه قولنامه کردیم و قرار شد نصف مبلغو بعدن برام پرداخت کنه من یک ماه بهش مهلت دادم
( یک چک بمن داده اما صاحب چک فوت شده)
الان ماشینو برده و اصلا جواب منو نمیده
سند و پلاک و همچی ماشین دست منه باید چیکار کنم تا ماشینو بتونم بگیرم یا حداقل پولمو بهم بده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید برای چک به طرفیت ورثه اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که یکی از شرایط فسخ معامله عدم پرداخت ثمن معامله باشد میتواند معامله را فسخ نماید در صورت قرارداد شما باید ملاحظه گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دستور موقت توقیف اخذ نمایید. دادخواست تعویض پلاک و مطالبه الباقی ثمن به طرفیت وراث مطرح نمایید .
در صورت پیش بینی فسخ امکان فسخ می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه وجه چک به طرفیت وراث مطرح کنید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مطالبه مابقی ثمن و الزام به فک پلاک بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما نمیتوانید معامله را فسخ نمایید مگر در قرارداد شرط شده باشد .
و باید ابتدا دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن بیع را اقامه نمایید یا درخواست اجرای چک را مطرح کنید و ..