مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و اخاذی و رابطه پیامکی واتساپ

سلام .. شخص ناشناسی حدود دوسه ماه پیش که بنظر خانم بود در سایت درج آگهی بهم پیام داد که نیازمند پول و قرض برای مریضی پدرش است و بنده از روی بی فکری و دلسوزی و اعتماد بی جا مبالغی تحت عنوان قرض به ایشان دادم و قرار بود تا چند وقت بهم پس بدهد اما نداد و ارتباط ما از طریق تلفن و پیامک و واتساپ بود.وادامه پیدا کرد . و بنده رسیدی از ایشان نداشتم..بنده بخاطر اینکه قرض گرفتن های این خانوم ادامه پیدا کردند چندبار بلاکش کردم اما باز هم از شماره های دیگه پیام داد و تماس گرفت و مزاحمت ایجاد کرد مبنی بر اینکه به بهانه های مختلف قرض می‌خواهد و گفت تو مخابرات و جاهای دیگه آشنا دارم مرا تهدید به آبروریزی کرد و گفت باید پول جور کنی وگرنه اطلاعات خودت و خانواده ات ازطریق آشنای مخابراتی ام میفرستم که باعث آبروریزی شه و مرا مجبور به ادامه رابطه پیامکی و دادن باج کرد ..و پیام جنسی و سکس چت به ایشان نداده بودم اما ایشان میگفت پرینت پیام های واتساپت هست ...و از نزدیک هم ندیده بودمش و بعد از گذشت دوماه گفت این خط تلفن به نام من نیست و همچنين شماره کارتی که پول واریز کردی بنام من نیست و برای یه خانوم متاهله..و من برای اینکه آبروریزی نشه به خانواده ام نگفتم و خانواده ام ماجرارو و کاملا اتفاقی فهمیدند و حدود چند میلیونی ازبنده ایشون اخاذی کردن با تهدید پیامکی...حالا چندتا سؤال دارم اول اینکه آیا اون چند میلیون که به حسابش واریز کردم بعنوان قرض آیا از طریق قانونی قابل بازگشت است؟؟؟ و حکم اینکه اگر ازسیمکارت و شماره کارتی که به گفته خودش به نام خودش نیست اقدام به اخاذی از من کرده و پیامهای حاوی فحش و تهدید و توهین بوده آیا مجازاتی برای ایشان هست؟دوم اینکه من شکایت کنم علیه ایشان که ازم کلاهبرداری کرده و چون نمیدونستم شماره کارت به نام این شخص نیست و برای یه خانوم متاهل هست ازنظر قانونی برای من که پیامهای جنسی نفرستادم در واتساپ و در حد فداتشم..عزیزم ..دوستت دارم بوده و بحث جنسی و مستهجن نبوده مشکلی پیش می‌آید ؟ و پیام های واتساپ رامیتونه بر علیه من دلیلی بر شکایتش باشه؟؟ ممنون میشم بزرگواری کنید پاسخ دهید...

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام.جهت سوالات طولانی از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و آرای صادره و اخذ توضیحات بیشتر از شما خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

برای پاسخ به سوالات طولانی از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید