مشاوره حقوقی رایگان - استعلام مغازه سرقفلی

باسلام
همسرم مهریه خود را به اجرا گذاشته است. از کجا استعلام بگیرم مغازه سرقفلی بنده بابت مهریه همسرم توقیف شده است یا نه ؟
ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام اموالی که ثبت رسمی گردیدند از طریق اداره ثبت اسناد و املاک توقیف خواهند شد و املاک دارای ثبت و سند رسمی می باشند از طریق اجرای احکام دادگستری لذا به مرجع مربوط به اجرای مهریه همسرتان مراجعه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدازطریق اداره ثبت منطقه اقدام نمایید،درصورت نیازبه راهنمایی بیشتر ازطریق پنل مشاوره دادراه تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اجرای ثبت و یا مرجع توقیف کننده پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرایی ثبت موضوع را پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که درخواست صدور اجرائیه داده پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اجرایی ثبت موضوع را پیگیری کنید