مشاوره حقوقی رایگان - اکانت فیک در اینستاگرام

سلام تقریبا چند ماه پیش یک فردی با اکانت فیک به آیدی اینستاگرام بنده درخواست فالو داد چون پیج من شخصی و بسته است. از طرفی بنده پیج کاری دارم و ایشون حتی پیج کاری من زیر نظر داشت از من پرسید که میتونم پیج شخصی تون هم فالو داشته باشم یا نه که من با پیج کاریم بلاکشون کردم و جواب ندادم. ولی بعد چندماه دیدم رفته سراغ افراد نزدیک به من و یکی از دوستانم فالو کرده‌ چند روز پیش که دوباره به صفحه شخصیم دوباره درخواست فالو داد من به دایرکتشون رفتم و ازشون سوال پرسیدم که متوجه شدم یه اکانت فیکه و عکس فیک روی پروفایلش هست و همچنین داخل صفحه اش عکس اشخاص فیک گذاشته چجوری میتونم اطلاعات شخصی این فرد پیدا کنم و متوجه بشم کی هست؟؟ از طریق پلیس فتا میتونم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا وقتی که ایجاد مزاحمت برای شما نکرده پلیس فتا با شما همکاری نمیکند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت مزاحنت از طریق فتا پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.