مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساط معوقه

با سلام
بنده برای کسی یه گواهی اشتغال به کار جعلی صادر کردم بعد از دو سال متوجه شدم اون آقا اقساط را پرداخت نکرده و فراری می باشد الان بانک از طریق اداره ام متوجه شده که بنده این کار را انجام دادم در حال شکایت از بنده هستند بعنوان جعل اون گواهی
از طرف دیگر بانک با من صحبت کرده که بنده متقبل پرداخت اقساط بشوم در اینصورت از شکایت صرف نظر می کند
بنده هم قبول کردم تا زمانی که اون طرف را پیدا کنم اما به من می گونید باید بروم در داخل بانک یک تعهد نامه امضا کنم که اقساط را با جریمه که هول و هوش هشتاد میلیون می باشد را پرداخت نمایم سوال من از کارشناسان محترم قضایی این است که آیا اصلا صلاح است که من این تعهد نامه را بدهم و آیا اصلا پرداخت این وام به من ربطی پیدا می کند و در نهایت بانک می تواند برای من مشکل ایجاد کند و اینکه بنده خودم در حال حاضر بازنشسته می باشم و ماهانه حقوق دریافت می کنم با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت اقدام شما جعل و استفاده از یند مجعول توسط شخص است که قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هر صورت جعل قابلیت پیگرد دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قطعاً در صورتی که نسبت به اظهارات کارشناس بانک اقدامی انجام ندهید علیه شما به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کیفری خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امضا ننمایید ولی اقساط را پرداخت کنید