مشاوره حقوقی رایگان - عدم ایفای تعهدات قراردادی شهرداری

با سلام خدمت تمامی وکیل های عزیز
بنده یک قرارداد یک ساله برای دو کارخانه سنگ شکن و آسفالت با شهرداری بستم و در مزایده برنده شدم قرارداد کاملا یک طرفه بود و دارا بودن مجوزات بهره برداری جزو تعهدات شهرداری بود متاسفانه زمان تحویل کارخانه شرایطی که قبلا مشاهده و بازدید شده بود کاملا تغیر کرده بود و کارخانه معیوب بود و قرار بود کارخانه طبق تفکیک درصد استهلاک‌به بنده تحویل داده بشه اما شهرداری بدون مشخص کردن درصد استهلاک دستگاه و عدم تحویل کارخانه آسفالت کارخانه سنگ شکن را تحویل بنده داد و قید کرده بود کارخانه روشن تحویل پیمانکار داده شد که بنده در زیر امضا نوشتم درصد استهلاک مشخص نشده است
بعد از هزینه های زیادی که جهت اورهال دستگاه انجام دادم شهرداری اقدام به برگ نمودن چک های بنده نمود این در شرایطی بود که شهرداری مجوز بهره برداری نداشت و تحویل بنده نداد بعد از گذشت دو ماه از قرارداد اداره کار به دلیل نقص فنی و مشکلات ایمنی که قبل از تنظیم قرارداد فی ما بین موجود بود و به آن ها تذکر داده بود و شهرداری موارد را بر طرف نکرده بود کارخانه را به دستور دادستانی به مدت 4ماه پلمپ کردند در زمان پلمپ نیز شهرداری چکهای بنده را اجرا گذاشت و نامه اعلام فسخ برای بنده فرستاد و بعد از آن نیز نسبت به چکهای بنده اقدام و ضمانتنامه بنده را نیز به اجرا گذاشت و بعد از آن در جلسه دادگاه جهت رسیدگی به تأییدیه فسخی که قبلا برایم فرستاده بودند حاضر نشدند و رای نگرفتن حالا من دستور موقت در قالب مطالبه خسارت و استرداد لاشه چک دادم به دادگاه ولی دادگاه میگه در جلسه رسیدگی مشکلی که هست اینه که چرا شما کارخانه معیوب را تحویل گرفتین پس برایتان منفعت داشت این در حالی است که قرار بود تمامیه هزینه های بنده را بدهند و مجوزات را که فرمانداری به انها نامه زده بود فراهم کنند و به تعهدشون عمل نکردن حالا خواهش میکنم بگید من باید چکار کنم 3ملیارد ازم چک برگه کردن 500ملیون ضمانتنامه جمع کردن یک ملیارد سفته دارن و دویست ملیون چک هم برای ماه اول پاس کردم

پاسخ ها :

عدم ایفای تعهدات قراردادی شهرداری