مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت منزل مسکونی

با سلام
همسر اینجانب نزدیک به یکسال است منزل مسکونی بنده را که 50 متر میباشد و در رهن بانک است را جهت مطالبه مهریه در اداره ثبت بازداشت نموده و بنده نیز جهت اعتراض لایحه به اداره مربوطه ارسال نمودم و مدعی این شدم که تنها دارای بنده این واحد مسکونی است و جزء مستنیات دین محسوب میگردد ولی هنوز بعد از گذشت 6 ماه پاسخی نداده اند.
ایا منزل بنده جز مستثنیات دین محسوب میشود؟ و اینکه چرا هنوز پاسخی از طرف اداره ثبت داده نشده ؟
ایا میتوانم درخواست ابطال اجراییه بدهم؟
چگونه میتوانم پرونده را به دادگاه خانواده منتقل کنم تاسریعتر به پرونده بنده رسیدگی گردد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند گفتگو است جهت مشاوره بهتر تماس بگیرید.