مشاوره حقوقی رایگان - امضاء مبایعه نامه های جدید چند برگی

سلام
در مبایعه نامه های جدید چند برگی A4که پس از ثبت در سامانه و اخذ کد رهگیری به امضاء متعاملین می رسد.

آیا امضا و اثر انگشت در برگه آخر مبایعه نامه کافی است؟

در صورتی که در تمام صفحات یک نسخه از مبایعه نامه محل امضاء متعاملین ،شهود و مدیر مشاور املاک درج شده است .
لطفا مستندات و ماده قانونی جواب سوالم را قید بفرمایید باتشکر و سپاس

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نیاز به امضا تمام صفحات نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مانعی وجود ندارد هم می توانید تمام صفحات امضا و اثر انگشت گردد ویادر صفحه آخر وامضای صفحه آخر به منزله تایید تمام مفاد مبایعه نامه خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید تمام صفحات امضا بشود ولی اگر فقط صفحه آخر امضا بشود قابل دفاع است و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید همه اوراق امضاء شود ولی اگر کد رهگیری در همه برگه قید شده باشد و معلوم باشد که برگه های دیگر مربوط به یک قرارداد است به نظر معتبر است