مشاوره حقوقی رایگان - ورشکستگی

سلام .
ملکی ب شخصی فروختم مبلغ ملک 700 میلیون میباشد .قرار شد ک بعد ی ماه پول بده اگه نداد ب عنوان خسارت روزانه مبلغ700 هزار تومان بپردازه .
الان 6 ماه گذشته و طرف درخواست ورشکستگی داده
هنوز دادگاه طرفم را ورشکست اعلام نکرده
بهم گفتن از ورشکست بشه خسارت ذکر شده در قول نامه حساب نمیشه .
خاستم بدونم ک وجه التزامم
تا الان شده 210 میلیون حساب میشه یا نمیشه ؟
ایا شخص ورشکسته از تاریخ ک دادگاه حکم ورشکستگی میزنه خسارت حساب نمیشه یا کلا خسارت حساب نمیکنن ؟
ایا وجه التزام با خسارت تاخیر تادیه تفاوت دارد یا فرقی نمیکنه .؟
ایا شخص ورشکسته از پرداخت وجه التزام معاف هست یا باید در هر شرایطی پرداخت کنه ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وجه التزام تعیین کردید دیگه خسارت عدم تادیه رسیدگی نمی شود و وجه التزام مورد حکم قرار میگیرد