مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بهزیستی

سلام من یک خانم20هستم که معلول ذهنی هستم چندسال تحت پوشش بهزیستی هستم که مادر و پدرم مرابه افغانی فروختند الان من یک بچه دارم بدون شناسنامه هست الان مادرم حقوق بهزیستی به من نمیده حتی من بانک رفتم یک نامه ازبهزیستی گرفته که من کامل دیوانه هستم الان من چه کارکنم کمک کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما جنبه حقوقی ندارد بلکه اداری ومربوط به روابط درون سازمانی است لذا از ارگان مربوطه سوال شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا به بهزیستی مراجعه کنید و پیگیر شوید