مشاوره حقوقی رایگان - زندانی

سلام خسته نباشید.من یک سال حبس تعزیری دارم که 4ماه آن درحبس بودم به دلیل مرخصی وبرنگشتن به حبس باید بیشتر حبس بکشم.تعلیقی و پایان حبس هم رد کردم.ایا میشه راهنمایی کنید که چکارکنم از حبسم کم بشه؟ درضمن هیچ سو سابقه ای هم نداشتم باتشکر از سایت خوبتون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید از ازادی مشروط استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حسن اخلاق و رفتار داشته باشید می توانید درخواست آزادی مشروط بدهید