مشاوره حقوقی رایگان - تصرف پارکینگ

با سلام
بنده سال 95 آپارتمانی خریدم دارای پارکینگ مشاع مدت 1/5 سال زندگی کردم
و مدت 1/5 سال سواری من داخل پارکینگ می‌گذاشتم در قولنامه خرید من
بنگاه معاملات کلمه پارکینگ را قید نکرده بود پشت در پشت قولنامه هر با پارکینگ بود من هم متوجه نشده بودم و اواسط 97آپارتمان را با پارکینگ فروختم و در قولنامه خریدار آپارتمان دارای پارکینگ قید میشود
بعد از یک سال ساکنین متوجه قولنامه بدون پارکینگ می‌شوند که از من خریداری کرده از این موقعیت سو استفاده می‌کنند و از ورود خودرو این مالک جدید ممانعت میکنند.حال خریدار قصد شکایت از من را دارد.لطفا من را راهنمایی کنید.با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قولنامه اولیه پارکینگ نیامده باید ان را از مابقی ملک فروخته شده تفکیک کنید . و یا اینکه رضایت دیگر مالکین مشاع را کسب کنید . اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در جلسه رسیدگی دفاعیات خود را مطرح کنید.