مشاوره حقوقی رایگان - چت واتساپ

سلام وقت به خیر ....اگر کسی در واتس اپ مخفیانه با کسی ارتباط داشته باشه و نفر سومی بخواهد از این چت ها برای اثبات رابطه ی نامشروع استفاده کند .آیا صرفا عکس از چت یا اسکرین شات برای اثبات جرم کفایت میکند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرب عکس و اسکرین شات دلیل بر ارتباط نامشروع تلقی نمی گردد ولیکن می تواند درکنار سایر ادله موثر باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ارتباط مجازی معمولا به عنوان ارتباط نامشروع در دادگاه تلقی نمیگردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به تنهایی خیر. در صورت ابهام یا نیاز به مشاوره بیشتر می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود.