مشاوره حقوقی رایگان - دعوت به عمل منافی عفت و استفاده از داده مجعول

سلام
دوماه پیش به خانم یکی از همکارانم در اینستاگرام با پیچ فیک پیام دادم و خودم را جای دوست دختر شوهرش جا زدم
و آدرس پیچ خودمو دادم که برو از این آقا در مورد شوهرت سوال کن که شوهرت با من در ارتباطه و از این حرفا
و از طریق هر دو پیچ باهاش در ارتباط بودم شوهرش فهمید و پلیس فتا شکایت کرد
پلیس فتا منو خواست و منم رفتم به کاری که کردم اعتراف کردم نوشتم و امضا کردم الان از دادسرا برام ابلاغیه اومده
دفاع از اتهام انتسابی
شکایت آقا و خانم علیه شما به دعوت به عمل منافی عفت مزاحمت تلفنی و استفاده از داده مجعول
جرمم چیه زندانی داره آیا ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
> جرایم رایانه ای
ماده746ـ هر کس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله سامانه رایانه ای یا مخابراتی اکاذیبی را منتشر نماید یا در دسترس دیگران قرار دهد یا با همان مقاصد اعمالی را بر خلاف حقیقت، رأساً یا به عنوان نقل قول، به شخص حقیقی یا حقوقی به طور صریح یا تلویحی نسبت دهد، اعم از اینکه از طریق یادشده به نحوی از انحاء ضرر مادی یا معنوی به دیگری وارد شود یا نشود، افزون بر اعاده حیثیت (در صورت امکان)، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهدشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.