مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نکاح

سلام همسر من زمانی که خواستگاری کردن گفتند که ازدواج از نظر حقوقی با پیشنهاد ایشون و پذیرفتن من صورت میگیره بعدش ایشون ثبت خواهند کرد اما با گذشت یکسال از ازدواج شفاهی ما ایشون برای ثبت در شناسنامه بهانه میارن چکار باید بکنم البته بنده هنوز به خونه ایشون نرفتم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید اول اثبات زوجیت را به طرفیت ایشان بخواهید و سپس الزام به ثبت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که ازدواج شفاهی انجام میده باید عواقبشم بپذیره
و امکان الزام به ثبت نکاح به راحتی ممکن نیست