مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای تجدید نظر

سلام من و برادرم با دو تا ماشین از یک نفر بار زدیم بعدش معلوم شد قاچاق و رفت زیر نظر دو تا قاضی قاضی برادرم همکاری کرد و از طریق اعتراف باربری اقدام به بستن حساب صاحب کالا کرد که مجبور شد بیاد و اعتراف کنه و برادرم تبرئه شد قاضی من گفت دوباره کاری نشه هرچی قاضی برادرت بگه من هم اون رو برای تو لحاظ می کنم ولی قبل از اینکه اعتراف صاحب کالا بیاد پرونده رو مختومه کرد و من رو متهم کرد من تجدید نظر زدم و اعترافات پرونده ی برادرم رو بهش اضافه کردم ولی در تجدید نظر اعترافات باربری و صاحب کالا رو بی اعتبار اعلام کرد و گفت اون پرونده به این ربطی نداره و دوباره من متهم شدم برای بار 35 تومن و برای ماشین 130 تومن جریمه نوشتن و رای قطعی است سوالم اینه که میتونم محتویات پروندم رو ببینم که این اعترافات قرار گرفته یا نه چون به وکیلم شک دارم که اعتراف رو قرار داد در پروندم و سوال بعدیم اینکه میشه دوباره به رای اعتراض کرد در دیوان عالی کشور نتیجش عوض بشه

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...مستنداتتان باید به دقت بررسی شود اما در دو پرونده با موضوع مشابه الزاما حکم واحد صادر نمیشود بجای مشکوک بودن به وکیل و قاضی و عالم و آدم با اعاده دادرسی مستند و مستدل موجبات نقض رای را فراهم گنید اخوی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله جهت اعاده دادرسی باید شرایط وجهات ان متصور باشد ونتیجه رسیدگی غیر قابل پیش بینی است.