مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج خانم ایرانی با اقای اتباع

سلام خسته نباشید ...ببخشید من دختر 24ساله هستم و میخوام با اقای اتباع ازدواج کنم سوالم اینه که بعد از ازدواج بنده چه مدرکی میتونم برای اقامت دائم همسرم بگیرم ایشون هم کارت امایش و هم پاسپورت دارن...پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون.❤

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اقامت دائم ممکن نیست و به راحتی بعد از عقد اگر مشکلی پیش بیاد میتواند از کشور خارج شده و شما کاری نمی توانید انجام دهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید از دولت اجازه مخصوص داشته باشید..