مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن از خانواده

سلام من دختر 18ساله هستم
وقتی که دو ماهم بود مادروپدرم ازهم جداشدن وبا نامادری بزرگ شدم شش ساله پیش پدرم بخاطر خیانت نامادریمو به قتل رسوند پدرخیلی عصبی دارم
عید 1400از زندان ازاد شد و باز شش ماه بعد به دلیل اسلحه داشتن گرفتنش
دوبرادر دارم بزرگه 17سالشه خیلی اذیت می‌کنه و خیلی قلدوره خیلی بدتر از بابامه
من یمدت پیش مادرم زندگی کردم خیلی اذیتم کرد از خونه بیرونم میکرد و ناپدریمم خیلی خودشو نزدیکم میکرد
من به قرص ترامادول معتاد شدم روزی دوتا 200خیلی زندگی سختی داشتم
ی ابجی بزرگ تر از خودم دارم که الان ازدواج کرده اون 20سالشه
زن بابام خیلی از خونه فرار میکرد پنج ماه شش ماه
اون موقع من 10سالم بود بابام به منو ابجیم تجاوز کرد و من دختریمو از دست دادم
بعد این که بابام افتاد زندان عموم بهم نزدیک شد
چندروز بعدش فرار کردم از خونه و رفتم بهزیستی توی بهزیستی توی قرنطینه زندونیم کرده بودن چون خیلی از خانواده میترسیدن و پدرم زن بابامو توی همون بهزیستی به قتل رسانده بود
دیگه نمی‌تونستم دووم بیارم توی بهزیستی همش زندونی بودم بعدشم میخواستن ببرنم پیش زن های بزرگ
از بهزیستی فرار کردم
ورفتم پیش ی خانم و آقای خوب
که مامور ها پیدام کردن
الان هم دارم با پدر و برادران زندگی میکنم خیلی زندگی سخت میگذره خیلی سخت میگیرن بم و میخوام جدا بشم ازشون
من خیلی استعداد دارم و میتونم برای خودم ی خونه بگیرم توی ارایشگام کار میکنم و درامد خوبی دارم
میشه کمکم کنید من میخوام جداشم از خانوادم خیلی خسته شدم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به سن رشد می توانید قانونا مستقل زندگی کنید.