مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای دادگاه

با سلام و احترام
رای ایی که ریاست شعبه 2 دادگاه حقوقی مبنی بر استنادی بودن تقسیم نامه صادر میکند
آیا با شکایت مجدد خواهان در شعبه 5 میتواند نقض شود که تقسیم نامه فاقد اعتبار است؟
این مطلب صحیح است که اعتبار شعبه های دادگاه از شعبه یک تا شعبه 5 به ترتیب کم میشود؟
سپاس فراوان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر همچنین موردی صحت ندارد ووقتی رای یک شعبه قطعی شد معتبر و لازم اتباع است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر اراء دادگاه ها مانند سند رسمی از اعتبار کامل برخوردارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر چنین چیزی صحیح نمی باشد و تمام شعب دادگاه حقوقی اعتبار یکسان دارند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر ارا کلیه شعب دارای اعتباری واحد است