مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی سیم کارت متصل به سامانه ثنا

سلام برادر من شماره ثنا ی خودش را فراموش کرده وسیم کارتی که به شماره ثنا وصل بوده مفقود شده .وشخصی از ایشان بابت بدهی شکایت کرده وچون ابلاغها هم به آدرس اشتباه رفته شاکی حکم غیابی ودر نهایت حکم جلب گرفته ود حال حاضر در زندان هستند.چگونه میتوان شماره جدیدی در سیستم برای ایشان ایجاد کرد.وهمچنین چگونه واز چه طریق شماره ثنای ایشان مشخص میشود.ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در زندان معمولا شعبه ایی از دفتر خدمات قضایی وجود دارد می تواند تقاضای تغییر شماره تلفن نماید و در منزل رمز موقت را برای ایشان تلفنی بخوانید . یا وکیل بگیرید
در کل باید واخواهی نماید تا مجددپرونده رسیدگی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شماره جدید ایشان را ثبت نمایید یا شخصاً در زندان ایشان در این خصوص اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید