مشاوره حقوقی رایگان - پدر دختر می تواند جهیزیه داده را پس بگیرد

من بعنوان پدر پنج ماه پیش حدودا 180 میلیون خرج جهازیه دخترم کردم حالا بعلت اختلاف ات خانوادگی که دخترم می گه پدرم مرده دیگر من پدری بنام تو ندارم می تونم جهازیه ای که دادم طبق فاکتور پس بگیرم یا نه لطفا مرا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ازدواج انجام نده این اموال هنوز جهیزیه محسوب نمیشود و در صورت اینکه فاکتور داشته باشید ب نام شماست. اما بهتر است اختلافات خانوادگی را دامن نزنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید.اما در مقابل بچگی فرزندتان، شما بزرگوار باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله می توانید.اما در مقابل بچگی فرزندتان، شما بزرگوار باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازدواج انجام نده این اموال هنوز جهیزیه محسوب نمیشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام با این اوصاف ظاهراً هنوز در تملک شما هستند