مشاوره حقوقی رایگان - حضور در جبهه

باسلام و آرزوی سلامتی
پدر من در سال 1365 در جبهه کردستان واحد مخابرات حضور داشتند و دچار موج انفجار شدند.اعزامی از سپاه برازجان (استان بوشهر)....
تنها مدارک شماره پلاک و عکس های حضور در جبهه و مرخصی استعلاجی که در سوابق بیمه تامین اجتماعی ثبت شده.....در مورد ایثار گری یا جانبازی راهنمایی بفرمایید.

زنده باشید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق بنیاد ایثارگران پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را از طریق بنیاد ایثارگران پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به امور ایثارگران مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید و