مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وام

خواهرزاده ام جانباز25درصدوکالت تام الاختیار داد بمن و در محضر قید کرد از گرفتن حقوقش و در هر بانک حساب دار اختیار برداشت و واریز و تعویض کارت عابر و رمزش را دارم حال میخواهم اقدام کنم برای وام جانبازی از نظر قانونی ایرادی ندارد چه اقدامی باید انجام دهم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حدود اختیارات خود می توانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما نمیتوانید به اسم ایشان وام از بانک بگیرید مگر در وکالت نامه صریحا ذکر شده باشد و

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

سلام : نظر به اینکه پاسخ به سوال شما نیازمند توضیحات کامل از جانب شما میباشد خواهشمند است در صورت تمایل اقدام به مشاوره تلفنی نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

فقط در حدود اختیارات خود در عیر اینصورت مرتکب جرم خیانت در امانت می شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در حدود اختیارت خود جهت هر اقدامی وکیل هستید و موردی ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در وکالت نامه باید به گرفتن وام تصریح شده باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط در حدود اختیارات وکالت اعطایی می‌توانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما در حدود اختیارت خود جهت هر اقدامی وکیل هستید و موردی ندارد