مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف

سلام من همسرم بدبینه وکلی حرفای زشت وتهمت رابطه ی نامشروع به من میزنه واینوتوی پیاماش میگه کلی فحشای زشت میزنه.چندوقت پیش از ایشون شکایت کردم رضایت دادم.من خونه ی پدرم اومدم وایشون بهم پیام دادن رفتی فلان کنی برنگردطلاق بگیریم.وقفل در خونه رو عوض کردم تمومش کن . تو دادگاه اینا مدرک نیست که ایشون مشکل روانی داره این همه فحش میده ومن درصورت عدم تمکین ناشزه محسوب میشم؟؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام اگر ادعایی دارید باید ثابت کنید میتوانید به استنادعسر وحرج طلاق بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما عوض کردن قفل در را تامین دلیل کنید و در دادگاه ارایه کنید ناشزه محسوب نمیشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

عوض کردن قفل در را تامین دلیل کنید و در دادگاه ارایه کنید ناشزه محسوب نمیشوید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

عوض کردن قفل در را تامین دلیل در دادگاه مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عوض کردن قفل در را تامین دلیل کنید و در دادگاه ارایه کنید ناشزه محسوب نمیشوید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما عوض کردن قفل در را تامین دلیل کنید و در دادگاه ارایه کنید ناشزه محسوب نمیشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید تمام این ادعاها را در دادگاه با دلیل اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام عوض کردن قفل در را تامین دلیل کنید و در دادگاه ارایه کنید ناشزه محسوب نمیشوید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

شوهر شما اگه شما رو به خونه راه نده و شما شاهد داشته باشید و بتونیدثابت کنید داشته محسوب نمیشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در خصوص این موارد شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ به پرسش شما طولانی است نیاز به گفتگو دارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

قابل شکایت توهین و ... می باشد.
اگر قفل درب را عوض نموده است صورتجلسه کلانتری تنظیم نمایید. به محل رفته و درصورت تعویض با کلانتری تماس بگیرید