مشاوره حقوقی رایگان - نرفتن به داداگاه در زمان موعد به خاطر دوری وهزینه های سفر دادگاه چابهار هست

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم من در تاریخ 23.3.1400در شهرستان کنارک استان سیستان و بلوچستان با ایسوزو یخچالدار در شهر با عابر پیاده که به عقب ماشین برخورد کرد وفوت شد من شوفر اون ماشین بودم پلیس راه و پاسگاه که ماشین را توقیف وصحنه را کروکی کردند وبقیه مراحل بنده فردا صبح برای آزادی ماشین به دادگاه رفته واز اونجا اقدام به آزادی ماشین کردم وماشین را طبقه مراحل قانونی تحویل گرفتم وپرونده تشکیل شده وبه ما اجازه رفتن دادند الان برای بنده 6ماه حبس تعزیری اومد که من دادخواه دادم که دادگاه افتاد برای 1.10 2روز دیگه الان هم نه توان مالی ندارم وتو مخارج زندگی موندم از طرفی هم نمیخوام تخطی انجام داده باشم امکان دادگاه بنده از چابهار به اصفهان هست یا به صورت آنلاین که این راه را نرم ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدهم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر حقوقی قابل بررسی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اسناد و مدارک جهت اظهار نظر حقوقی قابل بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حاضر نشوید امکان تایید رای قبلی وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما به حبس محکوم شده اید و اگر حضورا در دادگاه حاضر نشوید حکم حبس شما قطعی خواهد شد و باید به زندان بروید پس حضورا در دادگاه حاضر بشوید و با مشورت یک وکیل یک لایحه محکم تنظیم نمایید و