مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج به دلیل پنهان کردن بیماری زوجه

سلام وقت شما بزرگواران بخیر.
اگر خانواده ای دخترشون مریض باشه (روانی) و در موقع خواستگاری کردن به شوهر نگن و فریبش بدن و بعد از چند سال زندگی مشترک زوج بفهمد که زنش از اول مریض بوده و فریبش دادن از چه راهی باید اقدام کرد!!؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از توضیحات شما نتیجه حاصل می شود که غیر ممکن است که چندین سال با زوجه ای زندگی کرد ولیکن نتوان تشخیص داد که ایشان بیماری روانی داشته است یا نه در هر صورت حق فسخ نکاح یا تدلیس در نکاح منتفی است به صرفا می توانید نسبت به طلاق اقدام گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرفا می توانید نسبت به طلاق اقدام گردد حق فسخ فوری است و شما باید به محض اطلاع اقدام میکردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست طلاق بدهید و امکان فسخ نکاح وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید دادخواست طلاق بدهید و امکان فسخ نکاح وجود ندارد.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به گذشت زمان زیادی از انعقاد عقد نکاح ، امکان فسخ نکاح وجود نخواهد داشت و
و شما میتوانید فقط دادخواست طلاق را مطرح نمایید و

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی که زوج قصد ادامه زندگی با زوجه را ندارد میتوانید دادخواست طلاق تنظیم و خواهان صدور گواهی عدم امکان سازش به دلیل مطروحه نماید.. و ب جهت تدلیس از ناحیه خانواده نیز می توانید شاکی شوید لیکن اثبات ان با توجه ب گذشت زمان سخت می باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر مدت زیادی گذشته فسخ نکاح به نتیجه نمی رسد و باید در خصوص طلاق اقدام کرد