مشاوره حقوقی رایگان - ملک ورثه

سلام وقت بخیر
مجازات کسی که بدون اجازه یکی از وراث روی ملک ورثه خونه ساخته و اجاره داده و اون ملک رو تصرف کرده چیست؟ آیا اون دو طبقه که بدون اجازه ورثه ساخته شده هم تقسیم میشن یا فقط برای کسی که ساخته میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با اجازه ورثه بوده متعلق به کسی است که ساخته است در غیر این صورت بقیه وراث می توانند با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر بدون اجازه بوده قابل شکایت خلع ید است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر با اجازه ورثه بوده متعلق به کسی است که ساخته است در غیر این صورت بقیه وراث می توانند با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنند.

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

احراز اذن یا عدم اذن ورثه تعیین کننده هس

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بقیه وراث می توانند با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنند.خیر متعلق به همه نیست و دادگاه در صورتیکه بقیه ورثه رصایت ندهند دستور قلع وقمع میدهد یا ورثه باید توافق کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید از دادگاه قلع و قمع آن را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را اقامه کنید و اعلام نمایید که تمام ملک جز ماترک است تا برادر شما دفاع نماید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید نسبت به خلع ید اقدام کنید