مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تقسیم مخارج پس گرفتن زمین ارثی بین وراث

سلام. اینجانب وکیل نیستم ولیکن بابت ملکی ورثه ای که خودم نیز یکی از وراث هستم از سایر وراث وکالت محضری با حق انتخاب وکیل گرفته ام تا علیه متصرفین زمین در دادگاه شکایت کنم. در حال حاضر قصد دارم وکیل بگیرم. سوالم این است که آیا قانونی مبنی بر، دو برابر بودن سهم پسر نسبت به سهم دختر در رابطه با پرداخت هزینه حق وکیل و سایر مخارج پرونده، وجود دارد؟ یا این هزینه ها به صورت یکسان بین همه تقسیم می شود؟(توافقی در این باره صورت نگرفته و قرار است همه چیز قانونی انجام شود)

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

معمولا هر کسی بنا به مبلغ خواسته اش سهم وکیل را پرداخت میکند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله حق الوکاله براساس میزان قیمت تقویم شده است و باید به همان نسبت دریافت شود