مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو از نمایشگاه

سلام ماشین نیمه سنگین از نمایشگاه شهر دیگری گرفتم،فروشنده آن رفیق نمایشگاهی بود که از صاحب اصلی سند وکالت داشت،ماشین را قولنامه وپول را گرفتند، مبلغی برای سند نگه داشتم بعد گفتن ماشین کارت سوخت واسنادش شهرستان محل زندگی فروشنده است شما برو ده روزه مدارک وکالتنامه و کارت سوخت بت میدیم بعد گذشت یک ماه فروشنده عکس مدارک و وکالتنامه رو فرستاد و گفت کارت سوخت رو خودت بعد تعویض پلاک درخواست بده،بعد نمایشگاه گفت اسناد رو به من تحویل داده باقی مانده پول را پرداخت کن سند بفرستم پول را پرداخت کردم اما سند نفرستادن، من باید چکار کنم چطور از نمایشگاه دار و فروشنده شکایت کنم؟ باتوجه به اینکه بدون کارت سوخت ماشین بلااستفاده است و دچار ضرر و زیان شدم آیا میتونم طلب خسارت کنم؟لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

برای فک پلاک و تنظیم سند انتقال مالکیت میتونید شکایت کنید. بابت عدم ارایه کارت سوخت نیز امکان طرح دعوا هست. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به انضمام مطالبه کلیه خسارات وارده دهید