مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه

با سلام همسر بنده 3هفته هست ترک منزل کرده و مهریه خود را در اجرای ثبت اعمال کرده و حقوق بنده را توقیف کرده حالا میخواستم بدونم باید چه کاری انجام دهم ایا میشه مهریه ایشان را قسطی کرد و اگر بخواهم طلاق ایشان را بدهم چگونه عمل کنم و حقوقم چه طور آزاد میشود .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حقوق قابل توقیف نیست به مرجعی که دستور توقیف داده اعلام کنید که حساب حقوق توقیف شده.
زوجه فقط یک چهارم حقوق را می تواند توقیف کند

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام در خصوص اینکه از منزل رفتند میتوانید الزام به تمکین دهید تا نفقه به ایشان تعلق نگیرد در غیر اینصورت اقدام به مطالبه مفقه میکنند در خصوص مهریه اگر تنها دارایی شما حقوق است میتوانید اعسار دهید تا تقسیط شود و در اعسار اعلام نمایید که تنها منبع درآمدی شما حقوق است که باید هزینه نعیشت را از محل آن تأدیه نمایید و در خصوص طلاق توضیحات مفصل می باشد در صورت تمایل تماس بگیرید در خدمت شما هستم