مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت همسر

مدتی قبل با چک کردن گوشی همسرم متوجه خیانت ایشان شدم ولی پیامک پاک کردن ولی شماره طرف مورد نظر یادداشت کردم.الان درخواست طلاق دادم.چطور میتوانم در دادگاه میتوانم ثابت کنم که رابطه نامشروع داشته.آیا امکان دریافت پرینت پیامکها وجود دارد.لطفا سریعتر راهنمایی بفرمایید،ممنون میشوم.ایا امکان طلاق با اثبات این قضیه وجود دارد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در پرونده طلاق به این موضوع رسیدگی نمی کنند. باید جداگانه شکایت رابطه نامشروع کنید و در آن پرونده درخواست استعلام از مخابرات کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به شکایت جداگانه تحت عنوان رابطه نامشروع است تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید