مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اختلاس و تضییع بیت المال به تشکل های صددرصد خصوصی

با سلام
بخش خصوصی اقدام به اخذ یکسری وام از سیستم بانکی نموده و برخی از وام را سپرده نموده و سود آن را دریافت کرده است و در راستای اهداف طرح هزینه نکرده است. الان به مدیرعامل اتهام اختلاس و تضییع اموال بیت المال داده شده است. اختلاس مگر مربوط به کارکنان دولت نیست؟ البته بخش خصوصی با مجوز هیات مدیره اقدام به سپرده گذاری و اخذ سود کرده است و سود حاصله نیز نهایتا صرف تسویه تسهیلات شده است.
از طرف دیگر به برخی کارکنان دستگاه دولتی که در این خصوص نیز اتهام اختلاس و تضییع اموال دولتی زده شده است. در حالیکه این وامها توسط بخش خصوصی گرفته شده اند و بخش دولتی هیچ دخالتی نداشته است. چرا که نه در قانون و نه در اساسنامه بخش خصوصی حتی نمی توانند نظارت مالی داشته باشند.
چرا چنین اتهامی زده شده است. آیا چنین اتهامی براساس ماده های قانونی مجازات اسلامی قابل قبول است؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند با توجه به مامورین به خدمات عمومی که در در قانون مذکور آمده و رای وحدت رویه 798 و ماده 598 قانون مجازات اسلامی حسب مورد ، تصرف غیر قانونی یا اختلاس باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باراثبات دعوابرعهده مدعیست.اتهام باید به اثبات برسدتا طبق قانون مجازات اسلامی مجازات درنظرگرفته شود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جزئیات موضوع می باشد