مشاوره حقوقی رایگان - بطلان قرارداد خانه

اینجانب واحدی رو سال 93 خریدم که مالک فروش مال غیر کرده وامسال حکم کیفری وبطلان قرار داد بعد از خودم رو رای حقوقی گرفتم ...حال خواستم چه مراحلی باید بعد از این انجام بدم برای گرفتن خونه ام...
با توجه به اینکه ساختمان باشند مادری رهن بانک بوده بعد از قرار دادمن وتازه نامه تفکیک اداره ثبت گرفتن
وآیا اگر سند بزنه به اسم کسی که الان توی منزل ساکن ومن بطلان قراردادشو گرفتم ...برای من مشکل نمیشه ؟

پاسخ ها :

بطلان معامله ملک