مشاوره حقوقی رایگان - خارج كردن سمت مدير عامل در شركت خصوصي بدليل كارمند رسمي دولت بودن

سلام
من يك شركت خصوصي سهامي خاص چندين سال پيش ثبت كرديم فعاليت داشتم و به عنوان مديرعامل و رئيس هيات مديره و سهامدار 60درصد شركت بودم كلا سه سهامدار
بعدش جايي مشغول به كار شدم و در اداره دولتي كارمند رسمي شدم الان تو سامانه https://irsherkat.ssaa.ir/ خواستم ثبت تغييرات بزنم تمامي مراحل رفتم جلو تو سامانه ميزنه ميگه كارمند دولتي بايد از انجا خارج بشي درحالي كه من درخواست صورتجلسه كه دارم ميزنم اينكه از مدير عاملي خارج بشوم و هيئت مديره هم نباشم ولي نميشه
بعد تو اساسنامه شرکت مدیرعامل 2 سال می تواند از ان تاریخ چندسال گذشته خود به خود مدیرعامل برداشته نمی شود؟ یعنی حتما باید اقدام کنم چون ثبت شرکت ها یک استان دیگر و من الان جایی که مشغول کارهستم یک استان دیگر
اینترنتی همش سر صورتجلسه و.. گیر دادن سه بارتاحالا برگشت خورده
لطفا راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

مدیر عاملی کارمند رسمی دولت