مشاوره حقوقی رایگان - استخدام

باسلام. بنده بعد دو سال خدمت در نیرو انتظامی بازخرید شدم. اما در حال حاضر بعنوان نیروی شرکتی دانشگاه علوم پزشکی مشغول بکار هستم.بخاطر ایثارگری پدرم میخوان منو استخدام رسمی کنن. ایا مشکلی پیش میاد؟موافقت میکنن؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله طبق مصوبه به کارگیری افراد بازنشسته و بازخرید شده ممنوع است مگر اینکه دارای شرایط خاص باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله طبق مصوبه به کارگیری افراد بازنشسته و بازخرید شده ممنوع است مگر اینکه دارای شرایط خاص باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله طبق مصوبه به کارگیری افراد بازنشسته و بازخرید شده ممنوع است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

طبق مصوبه به کارگیری افراد بازنشسته و بازخرید شده ممنوع است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله طبق مصوبه به کارگیری افراد بازنشسته و بازخرید شده ممنوع است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق مصوبه به کارگیری افراد بازنشسته و بازخرید شده ممنوع است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممنوعیت قانونی دارد ولی شما پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام بله طبق مصوبه به کارگیری افراد بازنشسته و بازخرید شده ممنوع است مگر اینکه دارای شرایط خاص باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

طبق مصوبه به کارگیری افراد بازنشسته و بازخرید شده ممنوع است.