مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج و مهریه

سلام دختری هستم 33ساله قصد ازدواج با آقایی که مقیم آلمان هستن ولی ایرانی هست دارم سوالم اینه اولا اگر بخواهیم مراسم عقد در ترکیه باشه اجازه پدر لازمه؟ و اینکه شرایط مهریه چطور خواهد بود یعنی اینکه اگر مهریه مثلا 300تا فرضا بگیرم وحدتی نکرده مشکلی پیش بیاد قابل مطالبه در آلمان براساس قانون اونجا هست یا خیر؟ و اینکه ازدواج ایرانی داشته باشم یا آلمانی از لحاظ تضمین مهریه وزندگی میپرسم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما تا وقتی تابعیت ایرانی دارید ازدواج و سایر احوال شخصیه شما طبق قوانین ایران باید صورت بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احوال شخصیه شما طبق قوانین ایران باید صورت بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما که تابعیت ایرانی را دارید احوال شخصیه هم بر اساس قانون ایران برای شما اعمال میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

شما که تابعیت ایرانی را دارید احوال شخصیه هم بر اساس قانون ایران برای شما اعمال میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

احوال شخصیه شما طبق قوانین ایران باید صورت بگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تابعیت ایرانی را دارید احوال شخصیه هم بر اساس قانون ایران برای شما اعمال میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا وقتی تابعیت ایرانی دارید احوال شخصیه بر اساس قانون ایران برای شما اعمال خواهد شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

احوال شخصیه طبق قانون ایران می باشد .اگر دوشیزه باشید اذن پدر لازم است در غیر این صورت خیر

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما که تابعیت ایرانی را دارید احوال شخصیه هم بر اساس قانون ایران برای شما اعمال میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اجاره پدر لازم است / خیر در آلمان مهریه قابل مطالبه نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام احوال شخصیه بر اساس قانون ایران برای شما اعمال می شود برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید