مشاوره حقوقی رایگان - ادامه دریافت حقوق متوفی توسط فرزند دختر

آیا پس از بیمه شدن دختر(مستمری بگیر) توسط کارفرما باز هم حقوق متوفی به دختر تعلق میگیرد یا باید اقدامی برای قطع حقوق کند؟ یعنی شاغل شدن دختر باعث قطع حقوقش میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با رد بیمه ومتوجه شدن سازمان پرداخت کننده مستمری موجبات قطع مستمری ایحاد خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دختر باید اطلاع دهد