مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت پایان کار

سلام وقت بخیر
برای گرفتن سند بعد از 17سال که سازنده به دلیل تخلف پایان کار نگرفته و144واحد در یه مورد سند نداده به دلیل بدهی به شهرداری ما ساکنین مجتمع چه اقدامی باید انجام بدهیم ....ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت سازنده و مالک دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به گرفتن پایان کار و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت سازنده و مالک بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به گرفتن پایان کار و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت سازنده و مالک بدهید همه اینموارد با هم دادخواست شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تمام مالکین باید با هم هماهنگ باشند و دادخواست الزام به ایفای تعهدات را علیه فروشنه مطرح کنند .
نهایتا اگر الزام وی ممکن نبود با حکم دادگاه هر واحد به نسبت متراژ باید بدهی ها را پرداخت کنند تا بتوانند سند بگیرند