مشاوره حقوقی رایگان - بطلان قرارداد

اینجانب واحدی رو سال 93 خریدم که مالک فروش مال غیر کرده و امسال حکم کیفری و بطلان قرارداد بعد از خودم رو رای حقوقی گرفتم ... حال خواستم چه مراحلی باید بعد از این انجام بدم برای گرفتن خونه ام...
با توجه به اینکه ساختمان باشند مادری رهن بانک بوده بعد از قرار دادمن وتازه نامه تفکیک اداره ثبت گرفتن
و آیا اگر سند بزنه به اسم کسی که الان توی منزل ساکن ومن بطلان قرار دادشو گرفتم ...برای من مشکل نمیشه ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام سوال شما مبهم است