مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسر قبل از طلاق برای گرفتن حضانت پسر سه ساله

دخترم سه ماهه خونه اش رو ترم کرده بخاطر اختلافات زیادی که با همسرش داشته وتقاضای طلاق نداده وبا توجه به شکایت از همسرش نفقه ای نه خودش نه پسرش نگرفته، حالا شوهرش شکایت کرده برای حضانت بچه درصورتیکه باتوجه به درخواست مکرر مادراز پدر برای دیدار پسر سه ساله تعلل کرده ونیامده، قانون در این باره چیه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت تا 7 سالگی با مادر است و پدر می تواند دادخواست ملاقات بدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت فرزند تا 7 سال با مادر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در این خصوص باید قبل از اظهارنظر سوالاتی از شما شود. شما میتوانید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما می باشد تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت پدر و مادر قانونا حق ملاقات فرزند خود را دارند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضانت تا 7 ستلگی بر عهده مادر است دادگاه برای پدر وقت ملاقات تعیین می کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پیامد ها مختلف و متعددی دارد که قابل بررسی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضانت تا 7 سالگی با مادر است زوج می تواند دادخواست تعیبن وقت ملاقات دهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلامت حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر میباشد پدر میتواند دادخواست ملاقات با فرزند را مطرح نماید