مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور و مرور در راه باغ

با سلام و خسته نباشید
ما ی باغ داریم که ارث پدری میباشدوبه صورت دو به یک شریک هستیم دو تا عموم یکی ما .
بعد از چند سال اومده راهی که به باغ ما میره را شخم کرده و مانع تردد ما شده(راهی که بیش از بیست ساله رفت اومد میشده )
این راه هم از زیر زمین های او عبور میکنه و هم از زیر زمین های ما .
آیا حق چنین کاری دارد یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید دادخواست ممانعت از حق ارتفاق را به طرفیت عمو اقامه نمایید و ...