مشاوره حقوقی رایگان - کلیه حق حقوق مادر فوت شده بعد فوت پدر

سلام عرض ادب احترام مادرم حدود 27سال پیش فوت شدن بعد فوت مادرم پدرم یه زن دوم اختیار کردن الانم پدرفوت شده نامادریم کمی ناسازگاری میکنه و از خونه وسایل میفروشه درضمن پدر مهریه ایشان را تماما پرداخت نموده و خواهان حق حقوقش هست فرزندی هم از پدرم نداره راهنمایی کنید و ایا ما میتوانیم خواهان حق وحقوق مادرم که زن اول بوداقدامی کنیم درضمن سندازدواج یا شناسنامه ای ازمادرم نداریم واگه بخواهیم حق حقوق نامادری را پرداخت کنیم با خواهان حق حقوق مهریه مادرخودم چنددرصدازاموال وارث بهش تعلق میگیرد1/8یا1/16

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما میتوانید دادخواست مطالبه مهریه مادر را نمایید و از ماترک پدر ، مهریه مادر را بگیرید
و 1/16 از ماترک ، سهم نامادری میشود