مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی سند ملک

سلام من سال 89 برای ملکم سند زدم و الان متوجه شدم که نقشه ساختمان من با پدرم جابجا شده و سند خانه پدرم به اسم من خورده و همینطور سند ملک من واسه پدرم خورده الان پدرم شکایت کرده آیا او می‌تواند خانه را از من بگیرد چون من هیچ امضایی از او ندارم و در زمین او خانه ساخته ام فقط یه سند دارم که با جواز ساخت خانه ام یکی نیست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام باید با توافق سندهارا جابجا کنید در غیراینصورت علیه یکدیگر حکم قلع و قمع بنا یا پرداخت قیمت زمین را بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شکایت پدر شما قابل پیگیری هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید از اداره ثبت درخواست اصلاح سند را نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی مدارک جهت اظهارنظر دارد