مشاوره حقوقی رایگان - حبس در منزل

سلام
ملکی را اجاره داده ایم و پس از آگاهی از اینکه فرد از آن بعنوان تجاری استفاده می کند(سولاریوم مختلط) با مراجعه به شورای حل اختلاف و مصالحه قرار شد اول آبان ملک را تخلیه کند.
روز تخلیه در محل ملک مستاجر اصرار داشت قبل از تخلیه چک را تحویل بگیرد که ندادیم بنابراین با فحاشی و تهدید سعی کرد چک را بزور از مادرم بگیرد که موفق نشد و درب منزل را روی ما قفل کرد که به پلیس 110 زنگ زدیم و بعد از ان مادرم بخاطر ضرب و جرح و من بخاطر فحاشی و حبس کردن در منزل شکایت کردیم
امروز دادرسی نوبت اول مادرم بود و شخص مستقر در شورای حل اختلاف به ما گفتند مدارک شما کافی نیست و بزور از مادرم رضایت گرفتند(استشهاد از همسایه ها یک خانم و یک اقا داشتیم پرینت پیامهای رد و بدل شده و فیلمی که گرفته بودم در را قفل کرده که اصلا حاضر نشد تحویل بگیرد برگه پزشکی قانونی)
من شکایت جدا کردم و دو هفته دیگر زمان دادرسی اول من هست و قصد رضایت دادن ندارم آیا با توجه به اینکه بنظر میرسد ایشان پارتی دارند کاری از دستم بر می آید یا نه؟ (ابلاغیه من را اشتباها ضرب و جرح نوشتند درصورتی که شکایت من از فحاشی و حبس در منزل بوده) بنظر شما این شکایت فایده دارد یا فقط تلف کردن وقت من است؟ برای موفق شدن کاری هست که بنوانم انجام بدهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر وقت تلف کردن است.
ولی شما می توانید رضایت ندهید و شورای حل اختلاف صرفا جهت صلح و سازش است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک جهت از نظر حقوقی قابل بررسی می‌باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اسناد و مدارک جهت از نظر حقوقی قابل بررسی می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسناد و مدارک جهت از نظر حقوقی قابل بررسی می‌باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دلایل قانونی وجود داشته باشد امکان نتیجه هست