مشاوره حقوقی رایگان - کارگر ساختمان

درود خدمت شما من فرزند جانباز که سال1387 درساختمانی کارگری میکردم که از طبقه سوم افتادم داخل چاله آسانسور رفتم کما و سه ماه از بیمه تامین اجتماعی درمانی کارفرما حقوق از کارافتادگی گرفتم که مدارکش هم موجوده و سال بعدش که شکایت کردم برای دریافت دیه چون ساختمان بیمه حوادث نبود کارفرما منه 19ساله رو پیمانکار قلمداد کرد بدون مدرک که بازرس اداره کار و قاضی هیچ درصد دیه ای مشخص نکردن برام
هر وکیلی بتونه کمکم کنه 40یا50 درصد دیه رو میدم بهش حتی مکتوب میکنم که نگرانی هم پیش نیاد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ار طریق پنل درخواست برای وکیل را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و بررسی مدارک است. باید شکایت خود را به صورت مسجل مطرح نمایید تا رسیدگی شود. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید