مشاوره حقوقی رایگان - قانون کار 12 - 36

با عرض و سلام و خسته نباشید.
بنده نگهبان یک شرکت هستم که شیفت چرخشی داشتیم صبح و ظهر شب . به این صورت که دو روز، شیفت صبح دو روز، شیفت ظهر دو روز، شیفت شب و دو روز استراحت. که حق شیفت 15 در صدی به ما تعلق می‌گرفت. بعد از شیوع کرونا و ممنوعیت تردد در ساعت مشخص شده چرخش شیفت های ما تغییر کرد و به صورت 12 ساعت کار 36 ساعت استراحت در آمد. به این صورت که یک هفته صبح کاری 6 صبح تا 6 غروب و یک هفته شب کاری 6 غروب تا 6 صبح فردا.
الان که یک سال از این تغییر شیفت گذشته متوجه شدم که حق شیفت 12 - 36 متفاوت هست و 22.5 در صد میباشد در صورتی که شرکت مذکور به ما 15 درصد حق شیفت میداده در این یک سال.
سوال یک: آیا در صد حق شیفت 22.5 است ؟
سوال دو: در صورت درست بودن . مابه‌التفاوت این مبلغ در طول این یک سال چه میشود ؟ آیا قابل پیگیری است ؟
سوال سوم: در صورت قابل پیگیری بودن چه میزان زمان و هزینه برای بنده در بر دارد برای پیگیری ؟ ایا ارزش پیگیری دارد ؟
با پایه حقوق 3 میلیون و 800 طبق محاسبات بنده حدود 3 میلیون تومان به ما نگهبانان پرداخت نشده (8 نگهبان مشغول کار هستیم)
سوال چهار: احتمال دارد با طرح این شکایت نسبت به کار فرما منجر به از دست دادن شغلمان شود؟ و این مورد قابل پیگیری هست یا خیر.
دیروز 400/9/23 این موضوع رو مطرح کردم با سرپرست شیفت خودمان. بعد از کلی بهانه گفتند که پیگیری کنی کارت پیش میره ولی دیگه با شما قرارداد امضا نخواهد شد.
خیلی سوال کردم ببخشید. ممنونم از وقتی که صرف میکنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.