مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام
شوهر من فوت کرده و بعد فوتش من ازدواج نکردم و مجردم. بعد از فوت همسرم، پدرم فوت شده و حقوق بازنشستگیش به مادرم رسید. چند وقت پیش مادرم فوت شد و من برای دریافت حقوق پدرم اقدام کردم و مدارک لازم رو ارائه دادم و همه چیز به درستی انجام شد.
پرسش من اینه که اخرین حقوق دریافتی مادرم نزدیک به 9 میلیون تومان بوده و حقوقی که برای دادن به من ثبت کردن 3.5 میلیون تومان میباشد.
میخواستم بدونم دلیل کم شدن حقوق برای چیست ؟؟؟
مگر طبق قانون نباید حقوق کامل به من تعلق بگیرد
( تنها دختر واجد شرایط دریافت حقوق هستم)
ببخشید که طولانی شد.

پاسخ ها :

میزان مستمری پدر به دختر بیوه دریافت مستمری پدر مستمری