مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

با سلام خدمت وکلای محترم
ملکی داریم مشاع دارای 220 متر مربع مساحت که سه دانگ بنام مادر و سه دانگ بنام مرحوم پدر میباشد . از آنجایی که مادر سه دانگ مشاع خود را طبق وکالت نامه محضری بفروش رسانیده و واگذار کرده ( که قسمتی از مبلغ بیع هم پرداخت نشده) و خریدار نیز مقدار 120 متر مربع را در اختیار گرفته و از آن منتفع است . خریدار متاسفانه بنحوی توانسته با گذاشتن همین یک وکالتنامه به صورت دوبار ثبت در دفترخانه اسناد رسمی در شهرستان دیگر جهت تضمین، وام دریافت نماید و 6 دانگ کامل در ترهین بانک میرود . با توجه به عدم پرداخت وام، بانک طبق مراحل قانونی نسبت به مزایده 6 دانگ ملک اقدام و ششدانگ ملک به مزایده میرود . با پیگیری خریدار از طریق دادگاه بدوی همان شهرستان و با توجه به استعلامات دادگاه اینکه خریدار فقط وکالت سه دانگ را داشته مزایده را فسخ مینماید. در نهایت بانک نیز اقدام به درخواست تجدید نظر از حکم اولیه را مینماید حالا پرسش اینجاست :
آیا با وجود اینکه مادر در وکالت داده شده به خریدار در مورد پیگیری مورد وکالت از طریق محاکم قضایی و .... اشاره ای نداشته ( که در دادخواست بانک نیز آمده است) آیا اعتراض بانک وارد است ؟
با توجه به اینکه مدت 10 سال خریدار بدون اطلاع دیگر ورثه حالا به هر نحو توانسته از ترهین 6 دانگ این ملک وام دریافت و استفاده نماید مالکان سه دانگ دیگر که ورثه هستند( فرزندان و حتی 1/8 خود مادر ) چطور میتوانند اقدام کنند؟
با توجه به اینکه کار غیر قانونی در ثبت یک وکالت نامه بصورت دوبار در دفتر اسناد رسمی و مکاتبات بانک صورت پذیرفته ، دیگر ورثه چگونه میتوانند شاکی اقدام خریدار و بانک و دفترخانه شوند؟
با توجه به اینکه ملک مشاع میباشد و قسمت اعظم مساحت آن (120 متر از 220 متر مربع ) در اختیار خریدار میباشد آیا حقی هم از آن به دیگر ورثه تعلق دارد که هزینه آن از خریدار گرفته شود ؟
نظر به اینکه هنوز بابت همان خرید طبق وکالتنامه اختلاف در محاسبه دریافت ثمن معامله وجود دارد چطور میتوان خریدار را مجبور به پرداخت مبلغ مانده و همچنین خرید سه دانگ دیگر از ورثه نمود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لطفا سوال خود را مختصر بیان کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما خود بانک اشتباه کرده است که ملک سه دانگ را به عنوان وثیقه قبول کرده است و حتما باید مزایده باطل بشود و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی بیشتر دارد