مشاوره حقوقی رایگان - استرداد حق الوکاله مازاد از وکیل

با سلام
وکیل بنده دادخواست پرونده غیرمالی تنفیذ سند عادی رو دادند و هنوز در مرحله تعیین وقت نظارت هست، بنده با خوانده پرونده به صلح و سازش رسیدیم و میخواهم استرداد دادخواست کنم.
وکیل مطالبه رقم 75 میلیون تومان نمود که من از این رقم، 40 میلیون تومان جهت آغاز به کار در دفتر ایشان پرداخت کردم و رسید دارم.قراردادی هم نداشتیم و صرفا قرارداد الکترونیکی بود که درقرارداد الکترونیکی وکیل مبلغ حق الوکاله را یک میلیون تومان قید نموده است و در بخش شرایط پرداخت نوشته: علي الحساب ده ميليون ريال طي فيش بانكي دريافت گرديد.. در حالی که من 40 میلیون تومان در دفتر ایشان کارت کشیدم!
حال بنده بعنوان خواهان قصد دارم دادخواست وکیلم را مسترد کنم در دفتر خدمات قضایی .. چون ایشان پاسخگو نیستند و بی شک در هر صورت مطالبه الباقی را خواهد داشت!
سوال بنده این هست که بنده میتوانم ایشان را عزل کنم و بخشی یا مبلغی از پرداختی 40 میلیون تومان به ایشان را مسترد کنم؟(کل حق الوکاله ایشان که مندرج در قرارداد یک میلیون است هم پرداخت کنم) در حالی که دعوا حتی تعیین وقت ، جهت رسیدگی بدوی نشده است.
یا میتوانم طی اظهارنامه ای از ایشان تقاضای استرداد وجه کنم؟
چون ایشان در قرارداد الکترونیکی مبلغ یک میلیون تومان مرقوم فرمودند و این کار ایشان فرار مالیاتی محسوب می شود!
و پس از درخواست طی اظهارنامه و عدم اقدام ایشان به استرداد، یک باره به کانون وکلا مرکز و شورای انتظامی اعلام جرم یا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید شکایت کنید ولی باید بتوانید ادعای خود را ثابت کنید